Home
Prijzen

Voetschimmel (zwemmerseczeem)

Het zogenaamde zwemmerseczeem heeft niets met zwemmen en eczeem te maken. 

Kenmerken voor een infectie zijn: jeuk, blaasjes, kloofjes en rode huid.

 

Mensen met een lagere weerstand hebben extra veel risco om deze infectie op te lopen, denk daarbij aan Ouderen, mensen met Diabetes of het Syndroom van Down.

Heeft u Diabetes en de huid ziet sterk rood en ontstaan er wondjes: GA ALTIJD NAAR DE HUISARTS.


Hoe bestrijden we Voetschimmel (Zwemmerseczeem): gebruik altijd een schimmeldodend product en VOORAL NIET VERGETEN UW SCHOENEN EN PANTOFFELS TE DESINFECTEREN!

 

Een schimmeldodend middel werkt niet altijd. want er zijn huidaandoeningen die precies dezelfde kenmerken hebben als voetschimmel, zoals Psoriasis, Contacteczeem, Vocht balans probleem, Lijm allergie, Leer looivloestof allergie, enz. Dan werken de anti-schimmel producten niet. Gebruikt u een middel en deze werkt niet binnen enkele dagen vraag advies aan uw huisarts (laat een biobt opsturen naar laboratorium ) of vraag een verwijzing naar de dermatoloog. 

 

Let op : sommige schimmeldodende middelen vrij verkrijgbaar in de winkel kunnen uw op uw medicijnen een remmende werking hebben. Doe dit altijd in overleg met uw Apotheek. 

 

  

Naar aanleiding van de diagnose kan ik een gericht behandelplan adviseren.

Voor ieder huidprobleem heeft de product lijn HFL een oplossing. Alle middelen zijn zeer huidvriendelijk zonder parabenen of chemische toevoegingen en geen wisselwerking op mediscijnen. Meer info klik hier 

 

       

 

FungiCheck  "zoekt nagelschimmel"

 

Solution Spray

 

Dadi olie nagel verzorging

 

 

 

Simone Versteeg Uw Pedicure Tel:06-19.84.84.96 kvk24337894 BTW18080691 | De Visserstraat 4, 2805 SJ Gouda