Home
Diabetes & Reuma
kalknagels
voetschimmel
Ingroeiende nagel
zolen slippers
Drukvrij
Producten
HFL
Permsal magnesium
Spieren
Reuma/Diabetes
Mentale klachten
Hoofdpijn/migrane
PMS / kinderen
Producten Permsal
Prijzen
Filmpjes

 

 

Atrose, Artritis en Osteoporose

Deze reumatische aandoeningen kunnen gevolgen zijn van een langdurige magnesiumtekort. 60% van het magnesium in een lichaam opgeslagen in de botten en tanden. Op het moment dat het lichaam niet voldoende magnesium uit voedsel kan halen zal het worden onttrokken uit onze botten, tanden en cellen om het te verdelen naar de twee belangrijkste delen van het lichaam: het Hart en de Hersenen. Daarom is het bij Reumatische aandoeningen erg belangrijk om voldoende magnesium binnen te krijgen.

Door de toevoeging 3% DMSO (Dimethylsulfoxide) in de magnesium Sportolie olie werkt hij pijnstillend en ontstekingsremmend. Tevens wordt de magnesium sneller en dieper opgenomen.

  Diabetes

 

Magnesium speelt een grote rol in de stofwisseling. Bij een tekort aan magnesium kan uw glucosewaarde erg schommelen, slechte wondgenezing aanwezig zijn, prikkende / gevoelloosheid (neuropatie) ervaren.

Een bijzondere eigenschap van magnesium Chloride is dat het hulp kan bieden bij moeilijk genezende (voet)wonden. Magnesium verhoogt de activiteit van de witte bloedlichaampjes,  stimuleert het immuunsysteem.

Algemeen Advies : gebruik 2 x daags 10 magnesium spray's voor tegen magnesium tekort

Advies voetwonden: meen 1x daags een voetbad met magnesium kristallen (alleen wanneer u gebruik maakt van een badthermometer om verbranding te voorkomen) of voor de veiligheid maak een papje van magnesiumkristallen en smeer hier uw voeten mee in doe er plastic omheen en 10-20 minuten laten intrekken.

Simone Versteeg Uw Pedicure Tel:06-19.84.84.96 kvk24337894 BTW18080691 | De Visserstraat 4, 2805 SJ Gouda